Vermeer kantojyrsimet

Kestäviä, luotettavia ja helppokäyttöisä.

Vermeer on kantojyrsimen keksijä ja maailman johtava myyjä. Syy on yksinkertainen - Vermeer tarjoaa koneita jotka ovat kestäviä, luotettavia ja helppokäyttöisiä. Ominaisuuksilla kuten ainutlaatuinen AutoSweep järjestelmä, vyötön leikkuupyörän veto, Pro sarjan terät ja viimeisintä tekniikkaa edustavaa kauko-ohjainta, Vermeerin nimestä on tullut innovaation synonyymi. Käytössa testattu melkein joka kovan puulajin kannoilla, Vermeerin valikoima kantojyrsimiä antaa sinun tehdä sen kaiken.

Lisätietoja: Henrik Hedberg 050 432 3033

Kantojyrsin SC30TX - Vermeer

SC30TX kantojyrsin

Kätevä ja helppokäyttöinen kantojyrsin elektroonisella ruiskutuksella (EFI) ja pitkillä teloille pärjää pehmeässäkin maastossa . Katso video.

Tuotesivu  |  Esite

Vermeer SC292 kantojyrsin

SC292 kantojyrsin

Mallistosta poistuneen SC252:n seuraaja ja parannettu versio. Ruiskumoottori, leveämpi pyyhkäisy, kaksi siirtonopeutta, tuplarenkaat vakiona, järeämmät laakerit, vetohihnat yhdellä puolella.

Tuotesivu | Esite

Vermeer SC362 kantojyrsin

SC362 kantojyrsin

Sama runko kuin SC292:ssa, mutta voimakkaampi 35 hv:n Briggs & Stratton Vanguard moottori.

Tuotesivu  |  Esite

Vermeer SC372 kantojyrsin

SC40TX kantojyrsin

Ensimmäinen päältä ajettava tela-alustainen kantojyrsin hydraulivedolla ja tehokkaalla dieselmoottorilla kuljettaa sinut kannolta toiselle ripeästi. Sivulla ohjausasema jolla jyrsiessä näkee kannolle paremmin.

Tuotesivu  |  Esite

Vermeer SC60TX kantojyrsin

SC552 kantojyrsin

Vermeer SC552 nelivedolla ja innovatiivisella leikkausjärjestelmällä. Valinnainen kaukosäädin. Voimanlähteenä on 56 hv turbodiesel.

Tuotesivu  |  Esite

Vermeer SC60TX kantojyrsin

SC60TX kantojyrsin

Vermeer SC60TX näyttää miksi nimi Vermeer on tullut lähes merkitsemään kantojyrsinnän keksijää. Voimanlähteenä on 60 hv (44.74 kW) CAT C2.2T turboahdettu Tier 4a moottori.

Tuotesivu  |  Esite