Vermeer pienkuormaajat

Innovattivisen, korkean suorituksen, maansiiroto- ja putkivetotuotteiden todistettu johtaja Vermeer Manufacturing Company tuo alalle kompaktien pienkaivureiden perhe, S450TX, S72TX ja S800TX pienkuormaajat.

Nämä pienkuormaajat ovat suunniteltu käyttäjäpalautteen pohjalta, mahtuvat pieniin tiloihin ja ovat tarpeeksi kevyet toimiakseen hyvin eri maapohjilla. Intuitiivinen joystick-ohjaus on helppo hallita, ja monet edistyneet turvaominaisuudet auttavat suojaamaan käyttäjää.

Näissä pienkuormaajissa on voimaa ja nostovoimaa jota usein yhdistetään isompiin kaivureihin.
Laaja lisävarustevalikoima.

Vermeer S650TX pienkuormaaja

S450TX pienkuormaaja

S450TX on helppo ajaa ahtaisiin tiloihin ja niistä ulos. Kubotan 24,8 hevosvoiman (18,2 kW) dieselmoottori ja Kohlerin 27 hevosvoiman (19,9 kW) EFI-polttomoottori antavat erinomaiset vääntöominaisuudet. S450TX soveltuu erinomaisesti sekä vuokraaville asiakkaille että maisemointiurakoitsijoille.

Tuotesivu  |  Esite

Vermeer S725TX pienkuormaaja

S725TX pienkuormaaja

Uusin Vermeer liukuohjattava pienkuormaaja pystyy käsittelemään monenlaisia työpaikkoja - kastelujärjestelmistä ja viherrakentamishankkeista puiden hoitoon ja poistamiseen ja valokuitu asennuksiin - kaikki suorituskyvystä tinkimättä.

Tuotesivu  |  Esite

Vermeer s800tx pienkuormaaja

S800TX pienkuormaaja

Yksi markkinoiden monipuolisimmista pienkaivureista jossa on rutkasti tehoa. Huikea määrä helposti kiinnitettäviä lisälaitteita ja helppo ohjaus. 35 hv (26.1 kW) Kubota dieselmoottori.

Tuotesivu  |  Esite

www.vermeer.com