Vermeer täryaurat

Suunniteltu pitkän matkan kuituoptiika-, vesi, ja kaasuasennuksiin.

Nämä mullistavat koneet pystyvät vaikeisiin asennustöihin. Täysteho-käännökset, vastarotaatio ja kokonaan hydrostaattinen voimansiirto mahdollistavat täryaurojen suoriutua mutaisissa, rasvaisissa, pehmeissä ja muissa epäsuotuisissa olosuhteissa.

Helppo ohjata ja selkeä ohjauskonsooli auttavat käyttäjää keskittymään työhön. Oli vastassa kivirikas, märkä tai hiekkainen maaperä, niin on Vermeerin täryaurilla tarpeeksi painoa, hevosvoimia ja voimaa onnistuneesee suoritukseen.

www.vermeer.com

Vermeer SPX25 täryaura

Täryaura Vermeer SPX25

Vermeer SPX25 täryaura on ihanteellinen kone kaapeli-, kuitu- ja kastelulaitteille. Auraa käytetään täydellä toiminnolla varustetulla kauko-ohjaimella.

Tuotesivu  |  Esite

Täryaura ja ketjukaivuri Vermeer PTX40

Täryaura ja ketjukaivuri Vermeer PTX40

Vieressä kävellen ohjattava, keskellä nivelöity PTX40-täryaura / ketjukaivuri on suunniteltu kuitu-, sähkö-, kaasu- ja kastelujärjestelmien asentamiseen, ja täyttää infra-asentajien, kuntien ja maisemointialan ammattilaisten tarpeet.

Tuotesivu  |  Esite

Täryaura ja ketjukaivuri Vermeer PTX44

Täryaura ja ketjukaivuri Vermeer PTX44

Päältä ajaettava ja keskellä nivelöity PTX44 on suunniteltu kuitu-, sähkö-, kaasu- ja kastelupalvelujen asentamiseen.

Tuotesivu  |  Esite

Vermeer RTX1250 täryaura

RTX1250 täryaura / ketjukaivuri

Uusi monikäyttöinen tulokas. Alhaisempi pintapaine, lisääntynyt vetoteho, pienemmät maastovauriot ja suurempi stabiliteetti ovat vain joitakin, uudenaikaisella, nelitelajärjestelmällä varustetun Vermeer RTX1250 traktorin etuja.

Tuotesivu  |  Esite

Vermeer XTS1250 täryaura

XTS1250 täryaura

Varustettuna tehokkailla, yksiharjaisilla, neljällä terästeloilla, uudella Vermeer XTS1250 koneella on erinomainen aurausteho. Neljä terästelaa säilyttää vetotehon ja kantavuuden.

Tuotesivu  |  Esite