Vermeer täryaurat

Suunniteltu pitkän matkan kuituoptiika-, vesi, ja kaasuasennuksiin.

Nämä mullistavat koneet pystyvät vaikeisiin asennustöihin. Täysteho-käännökset, vastarotaatio ja kokonaan hydrostaattinen voimansiirto mahdollistavat täryaurojen suoriutua mutaisissa, rasvaisissa, pehmeissä ja muissa epäsuotuisissa olosuhteissa.

Helppo ohjata ja selkeä ohjauskonsooli auttavat käyttäjää keskittymään työhön. Oli vastassa kivirikas, märkä tai hiekkainen maaperä, niin on Vermeerin täryaurilla tarpeeksi painoa, hevosvoimia ja voimaa onnistuneesee suoritukseen.

www.vermeer.com

Vermeer LM42 täryaura

LM42 nurmikkoaura / ketjukaivuri

LM42 on monikäyttöinen ketjukaivuri/aura joka mahtuu takapihojen porttien kautta ja tekee aurauksia, ketjukaivutöitä, kallioleikkauksia ja porauksia, jos on tarvetta maanalaisten palvelujen asennukseen.

Tuotesivu  |  Esite

Vermeer RTX450 täryaura

RTX450 täryaura / ketjukaivuri

Pidennä työkauttasi. Vermeer RTX450 voi auttaa vauhdittamaan tuottavuutta sallimalla työt useimmissa sää- ja maasto-olosuhteissa. Kumiteloilla saavutetaan parantunut stabiliteetti rinteillä ja kantavuus pehmeillä tai hiekkaisilla alustoilla.

Tuotesivu  |  Esite

Vermeer RTX1250 täryaura

RTX1250 täryaura / ketjukaivuri

Uusi monikäyttöinen tulokas. Alhaisempi pintapaine, lisääntynyt vetoteho, pienemmät maastovauriot ja suurempi stabiliteetti ovat vain joitakin, uudenaikaisella, nelitelajärjestelmällä varustetun Vermeer RTX1250 traktorin etuja.

Tuotesivu  |  Esite

Vermeer SP15 täryaura

SP15 täryaura

Valitse valmistaja, joka ymmärtää liiketoimiasi. Vermeer SP15 pienikokoinen täryaura ja se on suunniteltu erikoisesti viimeistelyyn ja huoltoasennuksiin.

Tuotesivu  |  Esite

Vermeer XTS1250 täryaura

XTS1250 täryaura

Varustettuna tehokkailla, yksiharjaisilla, neljällä terästeloilla, uudella Vermeer XTS1250 koneella on erinomainen aurausteho. Neljä terästelaa säilyttää vetotehon ja kantavuuden.

Tuotesivu  |  Esite