• Murskain Vermeer HG4000
    Vermeer HG4000
    Monipuolinen ja ketterä

Polttoainetehokas monitoimi-murskain ja hakkuri

Vermeer HG4000 on kokoluokkansa myydyin murskain maailmassa, eikä syyttä. Loistavan polttoainetalouden takaa 515 hv:n (384 kW) Tier 4 Final Iveco-dieselmoottori. Riittävän leveän syöttöpöydän ansiosta tavara liikkuu sujuvasti rummulle. Kokonsa ansiosta taipuu myös metsäautoteille. Iso seulapinta-ala takaa materiaalin jouhevan läpikulun, jolloin kierrätystä takasin rummulle ei tapahdu.

Ominaisuudet ja edut

  • • Saatavilla 2-akselisena vetotappi versiona tai 3-akselisena aisavetoisena. Molemmat mallit ovat Euroopan tieliikennelainsäädännön mukaisia.
  • Automaattinen syöttö parantaa polttoainetehokkuutta ja auttaa pidentämään kulutusosien käyttöikää. syöttörullien alaspäin kohdistuvan voiman säädöllä lennossa, jonka voi asettaa optimaalisen sisään tulevalle materiaalille.
  • Patentoitu Duplex II rumpu tai hakkurinterillä varustettu rumpu.
  • Sähköisesti toimiva jäähdytysjärjestelmä on markkinoiden hiljaisin ja kustannustehokkain ratkaisu. Riittävä jäähdytyspinta-ala takaa koneen sujuvan käytön myös kuumemmissa olosuhteissa.
  • • Kaksiosainen seularakenne mahdollistaa suuremman seulapinta-alan. Seulojen kokoa vaihtamalla päästään haluttuun lopputuotteen kokoon.
Murskain Vermeer HG64000
Vermeer - Equipped to do more

Lisätietoja antaa Tero Tirkkonen, 044 350 6333

Kysy myös lisää suositusta leasing-rahoituksesta.

Vermeer Finance Europe
Sinkoutuvien esineiden suoja vähentää sinkoutuvien materiaaliosien määrää ja lentoradan pituutta. Vermeer HG4000 murskain. TYÖMAAN TURVALLISUUS.
Sinkoutuvien esineiden suoja vähentää sinkoutuvien materiaaliosien määrää ja lentoradan pituutta, vähentäen samalla häiriöitä ylipitkän materiaalin syöttäessä.


Patentoitu Series II duplex rumpu tarjoaa todistetun murskaustehon, ja käännettäviä vasaroita ja teriä - Vermeer HG4000 murskain. OPTIMAALINEN LEIKKAUSTEHO.
Patentoitu Series II duplex rumpu tarjoaa todistetun murskaustehon, ja käännettäviä vasaroita ja teriä, melkein tuplaten kulutusikää verrattuna yksipuolisiin ratkaisuihin ja helpottaen päivittäistä ylläpitohuoltoa. Valinnainen hakkurirumpu tuottaa tasalaatuista haketta murskeen sijaan, esimerkiksi biopolttoainekäyttöön.
Fiat Powertrain Technology (FPT) Tier 4 Final moottori tuottaa 515 hp (384 kW) voimaa työmaasi tarpeseen - Vermeer HG4000 murskain. MOOTTORITEHO.
Fiat Powertrain Technology (FPT) Tier 4 Final moottori tuottaa 515 hp (384 kW) voimaa työmaasi tarpeseen yllättävän pienellä polttoainekulutuksella.Sinkoutuvien materiaalien vaimennin - Vermeer HG4000 murskain KAKSIOSAINEN SEULA.
Kaksiosaisella seulalla on saatu suurennettua seulapintaalaa ja se antaa joustavuutta työskentelyyn oikean palakoon saavuttamiseksi.

Patentoitu SmartFeed järjestelmä valvoo moottorin kierroslukua ja säätää murskausnopeuden tuottavuuden lisäämiseksi. Avoin, laaja syöttöpöytä tekee materiaalin lastauksesta helppoa ja tehokasta. - Vermeer HG4000 murskain PROGRESSIIVINEN KÄSITTELY.
Patentoitu SmartFeed järjestelmä valvoo moottorin kierroslukua ja säätää murskausnopeuden tuottavuuden lisäämiseksi. Avoin, laaja syöttöpöytä tekee materiaalin lastauksesta helppoa ja tehokasta.
Käyttö ja kunnossapito ovat yksinkertaisia helpolla pääsyllä jäähdyttimeen, lisävarusteena saatavalla seulanostimella ja valinnaisella hydraulisella stabilisaattorilla. TYÖMAAN TEHOKKUUS.
Käyttö ja kunnossapito ovat yksinkertaisia helpolla pääsyllä jäähdyttimeen, lisävarusteena saatavalla seulanostimella ja valinnaisella hydraulisella stabilisaattorilla.

Tekniset tiedot - Vermeer HG4000 murskain

YLEISET PAINOT JA MITAT
Paino: 22 000 kg
Kuljetuspituus: 11,4 m
Työskentelypituus: 15,8 m
Kuljetusleveys: 2,5 m
Kuljetuskorkeus: 4 m
Akselipaino: 21 000 kg
MOOTTORI
Merkki ja malli: Fiat Powertrain Technology C13 T4F
Polttoaine: Vähärikkinen diesel
Teho: 515 hp (384 kW)
Maksimi vääntö: 2257,4 Nm
Sylintereitä: 6
Jäähdytys: Neste
Kytkin: Hydraulinen kuivakytkin
Vaihtovirtageneraattori: 275 amp
SYÖTTÖJÄRJESTELMÄ
Syöttöpöydän leveys: 152,4 cm
Syöttöpöydän pituus: 4,6 m
Syöttöpöydän syvyys: 53,3 cm
Syöttöpöydän kapasiteetti: 3,7 m3
Syöttörullan leveys: 147,3 cm
Syöttörullan paino: 453,6 kg
Syöttörullan halkaisija: 71,1 cm
Maksimi syöttökorkeus: 66 cm
DUPLEX RUMPU
Syöttöaukko: 152 cm leveä ja 66 cm korka
Rummun halkaisija: 57,2 cm
Kärjen halkaisija: 79,5 cm
Syöttörullan leikkausleveys: 153,9 cm
Vasaroita: 9 kpl
Teräkärkien määrä: 18 kpl
Rummun nopeus: 1141 rpm
PURKUJÄRJESTELMÄ
Purkuhihnan pituus: 21,7 m
Purkuhihnan leveys: 96,5 cm
Purkuhihnan nopeus: 140,5 m/min
Lastauskorkeus: 4,3 m
AKSELIT JA JOUSITUS
Jousitustyyppi: Jouset
Valmistaja: Hendrickson
Kapasiteetti per akseli: 9071,8 kg
Akseleiden määrä: 3
HYDRAULIJÄRJESTELMÄ
Tankin kapasiteetti: 227,1 L
Suodatusmenetelmä: Kaksois-paluusuodattimet tankissa (B5 = 200)
Jäähdyttimiä: 1
OHJAUSASEMA JA KAUKO-OHJAIN
Kauko-ohjain tyyppi: LCD
Toimintasäde: 91 m
Mootoritiedot: Kyllä
Konetiedot: Kyllä
Virhetiedot: Kyllä

Tuotetiedot, tekniset tiedot ja muu sisältö tällä Vermeer jälleenmyyjän verkkosivustolla voivat muuttua, ja sivut saattavat näyttää valinnaisia tai maailmanlaajuisia aluekohtaisia lisävarusteita tai komponentteja. Koneen todelliset ominaisuudet, lisävarusteet, tekniset tiedot ja tuotteen saatavuus voivat vaihdella. Ota yhteyttä paikalliseen Vermeer jälleenmyyjään alueellasi olevien tuoteominaisuuksien, saatavuuden, alueellisten laitevaatimusten ja hinnoitteluun liittyen. Katso vermeer.com sivustoa uusimpien tuote- ja teknisiä tietoja varten. Laitteiden tekniset tiedot muokataan samojen aikataulujen perusteella, joita käytetään tuotekirjallisuuden muutoksissa. Vermeer Corporation suorittaa tämän toiminnon.

Lisätietoja antaa Tero Tirkkonen, 044 350 6333

Kysy myös lisää suositusta leasing-rahoituksesta.

Vermeer Finance Europe